Op zondag 3 december organiseerde Sinterklaas nog eens een zwarte pieten ontbijt in samenwerking met de Parkschool. 

Wie zich hiervoor inschreef, kreeg 's morgens vroeg bezoek van zwarte piet aan de voordeur, met levering van een lekker ontbijtje!

 

Sinterklaas zette zijn zwarte pieten, tesamen met de ouderraad, hard aan het werk, want hij had:

- afleverpieten: die zorgden dat de hele inhoud van het ontbijt klaar stond in de klassen om de ontbijtpakketjes samen te stellen!

- schrijfpieten: die schreven druk aan het parkschoolkrantje, maakten spelletjes hiervoor, en zorgden voor andere interessante lectuur.

- bakkerspieten: oh ja, die pistolets en sandwiches, en lekkere koffiekoeken, speculoos, ... moeten toch ook gebakken worden?

- inpakpieten: deze waren druk in de weer alle ontbijtpakketjes samen te stellen per gezinnetje, en alles voor te proeven en te testen! "mmm lekkere chocomelk", vond zwarte piet!

- en natuurlijk de ontbijtpieten: die heb je misschien wel ontmoet?  ze leverden het ontbijt af netjes aan de voordeur!  Ze kwamen terug naar de Parkschool nadien met enthousiaste verhalen van flinke kinderen, in leuke pyama's, mooi versierde huizen, knappe deurhangers, en een heleboel tutjes van flinke kleuters!

 

    

 

KLIK op een van de foto's om de andere foto's van het zwarte pieten onbijt te zien!

 

 

Hieronder enkele fijne reacties van ouders en hun kinderen!  

wie nog leuke foto's heeft van dit ontbijt, mag deze gerust bezorgen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 ~ En ze doen dat weer geweldig! Ik heb allemaal blije kindjes aan het ontbijt!  (Karen S. -  mama van Fran, Kaat & Hasse)

 ~ Super gedaan!! Dat gaat smaken! (Joke V. - mama van Lina)

 ~ Onze kids vonden het super dat zwarte piet hen kwam wakker maken!Het was zeer lekker!tot volgend jaar! (An I. - mama van Lenke, Arne & Sem)

 ~ Dit was geweldig! Bedankt! (Sabine V. - mama van Lara)

 ~ Fantastischezwartepieten en zo mogelijks nog fantastischerontbijt! Bedankt ouderraad ! (Bart C. - papa van Andreas en Karsten)

 ~ Het was een superontbijt! Dikke dank u aan allen die hiervoor gezorgd hebben! Top!!!! (Vanessa T - mama van Menno)

 ~  Hier is Piet net langsgeweest ! 👍  (Katrien de M. - mama van Jules & Nell)

 ~ Amai zo veel. 'T is de moeite. Super tof. Goed gedaan aan de ouderraad! (Leen B. - mama van Janne)

 ~ Even een mailtje om te laten weten dat we heel erg genoten hebben van het bezoek van Zwarte Piet zondagochtend en het bijhorende ontbijt. Een super leuke  activiteit waar we hopelijk de volgende jaren nog van mogen genieten! (Sara G. - mama van Stan)

 

Klik op de foto hieronder en je vindt Parkschoolkrantje, de sinteditie 2017, hier terug: