MUSICAL IN DE KERK - UNIEK PROJECT - PRACHTIGE DECORS – ONTROEREND MOOI - HARTVERWARMENDE SFEER – KIPPENVELMOMENTEN - KINDEREN DIE HUN MUZISCHE TALENTEN TONEN – VERBONDENHEID - … Het zijn maar enkele trefwoorden die deze dag zo speciaal maakten! Zaterdag 18 december 2010 zal alle mensen die te maken hebben met de Parkschool nog heel lang bijblijven!

Om 16.30u begon het spektakel. Onze kleuters verrasten de meer dan 200 kerkbezoekers met een mooie kleuterzang! Ook de kerstman was van de partij!

Filmpje Kleuterzang

Om 17.30u en om 19.00u was het dan de beurt aan de leerlingen van de lagere school. Zij brachten een indringend kerstverhaal in de vorm van de musical “Michiel en de houtsnijder”. Uit de reactie die we kregen mogen we besluiten dat de 400 kijkers er erg van genoten hebben!

Filmpje: De poppen gaan bewegen

Filmpje: Sterrenlied

Filmpje: Slotlied helemaal

Filmpje: Slotlied stukje