DANK aan al onze leerlingen – zij schitterden weer op het podium. Wat hebben we weer veel musicaltalent ontdekt!

DANK AAN ALLE MUSICAL-MEDEWERKERS! - Alle decorstukken, alle attributen, alle kostuums waren van eigen makelij. Ook de liedjes werden ingezongen door onze eigen kinderen!

 De foto’s van de musical vind je hier.


Created with Flickrset for Joomla.

Met dank aan studente Kylie voor het nemen van de foto’s in moeilijke omstandigheden aangezien het erg donker was in de sporthal.

Klik hieronder op "LEES MEER" voor extra sfeerfoto's, de link naar het programmaboekje en info ivm de DVD verkoop (deze is intussen afgelopen)

 

Hier vind je nog enkele sfeerfoto’s die al eerder verschenen waren.


Created with Flickrset for Joomla.

  

Hier vind je het programmaboekje

 

Momenteel wordt er gewerkt aan de montage van de DVD.

CD en/of DVD kunnen tot donderdag 22 maart hier besteld worden.

'De Elfen Amulet' voorstelling, door onze leerlingen van de lagere school was niet zomaar een musical... het was een hele belevenis!!  Herinneringen zijn leuk, maar als het vastgelegd is op beeld, kan je het allemaal toch net iets gemakkelijker herbeleven. 

Daarom bieden we jullie de mogelijkheid om een DVD ( gefilmd en gemonteerd door Industrial Video Productions) of een CD van deze musicalvoorstelling ‘De Elfen Amulet’ te bestellen.

 Indien je interesse hebt een CD en/of een DVD bestellen voor uw kind, vragen wij om dit formulier in te vulen.

(Dit is een vrijblijvend aanbod)

Verschillende mensen kochten de CD al aan tijdens de musicaldag op 3/3, of bestelden (en betaalden) reeds een DVD aan de kassa door in te tekenen op het blad aan de kassa. Deze bestellingen werden reeds genoteerd!  (Bent u hiervan niet meer zeker, stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Gelieve het formulier in te vullen tegen ten laatste tegen donderdag 22/03/2018. Die dag wordt het formulier ‘s avonds afgesloten.

 

Andere artikels ivm de musical:

Bekijk via deze link enkele hyperlapse filmpjes; dit zijn sfeerfilmpjes die versneld worden afgespeeld.

Bekijk via deze link het filmpje van de babbelbox door onze kleuters.

Bekijk via deze link onze AFFICHE.