Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, sponsors, ouderraad én onze kinderen die tijdens de werkdag ook de handen uit de mouwen hebben gestoken, is ons project tot stand gekomen: de Parkschool ecotuin!

Een natuurlijke speelzone waar de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten in de wilgenhut en op de boomstammetjes, maar ook een plek waar de kinderen elkaar kunnen ontmoeten en tot rust komen. In de lente krijgen de kinderen in onze ecotuin heel wat kansen tot milieuzorg op school: zo kunnen ze hun eerste groenten en fruit zaaien en oogsten in de moestuinbakken, leren composteren,.... En af en toe in de gezonde buitenlucht vertoeven voor een buitenlesje of het voorlezen van een verhaal, heerlijk toch?

Klik op deze foto om enkele foto's te bekijken (foto's inhuldiging op 11/03/2019)

Klik op deze foto om de volledige fotoreeks te bekijken (foto's werkdag met kleuters en leerlingen op 28/02/2019)

Klik op deze foto om de volledige fotoreeks te bekijken (foto's voorbereiding werkdag op 16/02/2019)