Algemene voorwaarden

Toegang tot en gebruik van deze website is onderworpen aan de voorafgaande aanvaarding van deze algemene voorwaarden.  Door deze website te bezoeken of de informatie op deze website te gebruiken, aanvaardt u automatisch de algemene voorwaarden en ziet u af van alle mogelijke claims tegen het Katholiek onderwijs Vlaanderen, VZW OZCS Keerbergen en Vrije basisschool Parkschool-Relst en/of werknemers die voortkomen uit het gebruik van de website of het materiaal, de informatie, de beoordelingen of de aanbevelingen die erin zijn opgenomen.

Het doel van deze website www.parkschool-relst.be is informatie te verstrekken over Vrije basisschool Parkschool-Relst haar producten / diensten. De informatie zoals opgenomen op deze website is uitsluitend bestemd voor  algemene informatiedoeleinden.

Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kan Vrije basisschool Parkschool-Relst niet garanderen deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Vrije basisschool Parkschool-Relst aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Deze website draait op beveiligde servers die voldoen aan de GDPR (WIX), de inhoud is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.  Van deze website mag niets worden verveelvoudigd, opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, door fotokopieën, door afdrukken, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van Vrije Basisschool Parkschool-Relst.

Vrije basisschool Parkschool-Relst kan ten allen tijde en zonder voorafgaande verwittiging de nodige wijzigingen, verbeteringen en/of veranderingen aanbrengen aan deze algemene voorwaard, aan de namen, beelden, afbeeldingen, logo’s iconen die op deze website worden gebruikt en aan de producten en diensten waarnaar wordt verwezen.

Vrije basisschool Parkschool-Rest zal op eenvoudig verzoek van betrokkene fotomateriaal/informatie over derden getoond op www.parkschool-relst.beverwijderen.

Links

Deze website bevat een aantal externe links. Vrije basisschool Parkschool-Relst kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden / gesteld voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor de schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van deze externe links.

Privacy

Vrije Basisschool Parkschool-Relst respecteert de privacy van de bezoeker en zal er op toezien dat de communicatie en gegevensuitwisseling met de bezoekers van deze website zo veilig mogelijk gebeurt. Vrije basisschool Parkschool-Relst verwerkt in het kader van de haar dienstverlening persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (GDPR)

Google Analytics

Informatie

Alle aangeboden onderwijskundige informatie is louter algemeen. Advies is niet gericht naar individuele personen en kan geenszins in de plaats treden van advies gegeven door een betrokken personeelslid.

Toepasbare wetgeving en rechtspraak

Deze voorwaarden worden beheerst, verstaan en uitgevoerd in overeenstemming met de Belgische wetgeving. Alle geschillen die kunnen ontstaan uit hoofde van deze voorwaarden worden uitsluiten voorgelegd en beslecht door de bevoegde Belgische rechtbanken.

Versie 1.0 Kampenhout (Relst), 25/06/2018

Ouders hebben hoge verwachtingen van de school voor de opleiding en opvoeding van hun kinderen. Onze school zet zich elke dag in om dit engagement waar te maken, maar in ruil verwachten we wel de volle steun van jullie. Daarom maken we in onderstaande engagementsverklaring wederzijdse afspraken. Zo weten we duidelijk wat we van elkaar mogen verwachten. Deze afspraken gelden voor de hele periode dat je kind bij ons is ingeschreven.

Op afgesproken momenten evalueren we samen de engagementen en het effect ervan.

1. Onze school kiest voor een intense samenwerking met de ouders.
  2. Aanwezig zijn op school en op tijd komen.
  3. Individuele leerlingenbegeleiding.
  4. Positief engagement t.a.v. de onderwijstaal.

Klik hier voor de volledige engagementsverklaring (uittreksel uit het schoolreglement)

Subcategorieën