Bekijk hieronder enkele hyperlapse filmpjes; dit zijn sfeerfilmpjes die versneld worden afgespeeld.

FILM – MUSICAL "De Elfen Amulet" - opbouw 28/2/2018 (hyperlapse)

FILM – Babbelbox kleuters kikker- en konijntjesklas door juf Ine --> scroll naar onder

In het thema van onze musical “De Elfen Amulet” door de leerlingen van de lagere school hebben we ook voor deze editie onze oudere kleuters betrokken door hen specifieke vragen te stellen. Het levert een kwartier lang leuke beelden en antwoorden op. We tonen dit filmpje ook tijdens de musicaldag op zaterdag 3 maart 2018.

Vragen aan onze 4 en 5 jarige kleuters:

-wat is een ‘musical’ denken jullie?

-zing eens… een liedje?

-wat is ‘acteren’?

-doe eens een prins/prinses na?

-doe eens een draak na?

-wat is een elfje? Zou jij graag een elfje willen zijn? Waarom?

-als je kon toveren, wat zou jij dan toveren?

-wat doet een koning?

-als jij koning was, wat zou je dan doen?

-wat is ‘verliefd’ zijn?

- ben jij op iemand verliefd?

-waar droom jij van?

Met dank aan juf Ine voor het opname- en montagewerk.

(beelden opgenomen op donderdag 8/02/2018)

De leerlingen van de Parkschool Relst nodigen jullie uit op hun musical “De Elfen Amulet”. De voorstellingen vinden op zaterdag 3 maart om 15u en 19u plaats in de sporthal van Kampenhout.

Pijl rechts zwartkaarten zijn hier verkrijgbaar vanaf 7 februari 2018 om 20u

 

Enkele praktische wenken:

- Elke bezoeker die de voorstelling bijwoont, moet over een kaart beschikken.
- Voor elke bezoeker ouder dan 12 jaar moet een kaart aangekocht worden. Een kaart kost 7€.
- Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis binnen maar moeten wél over een kaart beschikken.
- Voor de leerlingen die deelnemen aan de musical hoef je geen inkomkaart te bestellen.
- De zitplaatsen zullen genummerd zijn. Stoelnummer 1 bevindt zich op de eerste rij rechts vooraan, vervolgens gaan de nummers ‘slangsgewijs’ naar achteren.
- De volgorde van inschrijven op het online bestelformulier bepaalt je zitplaats. Diegene die eerst inschrijft, krijgt stoelnummer 1 toegewezen.
- De sponsorpakketten geven recht op vrijkaart(en): sponsoring van 120€ en 200€  geeft recht op 2 vrijkaarten, sponsoring van 40€ en 70€ geeft recht op 1 vrijkaart. Sponsorkaarten worden ook besteld via het online bestelformulier.
- Nadat je het online bestelformulier hebt ingevuld, krijg je een bevestigingsmail waarin je onze  betalingsgegevens vindt. Betaal aub binnen de 2 dagen na het invullen van het online bestelformulier. Wanneer wij de overschrijving voor alle aangevraagde plaatsen niet tijdig ontvangen, worden alle aangevraagde plaatsen immers opnieuw vrijgegeven.
- Het online bestelformulier wordt op donderdag 22 februari afgesloten. Daarna kan je –zolang de voorraad strekt– kaarten op school kopen of de dag van de voorstelling kan je ook nog kaarten aan de kassa verkrijgen. Via de schoolwebsite zullen we hierover de nodige tussentijdse communicatie doen.
- De genummerde kaarten worden op woensdag 28 februari met de leerlingen mee naar huis gegeven. Bezoekers/sympathisanten/sponsors die geen kinderen op de Parkschool hebben, kunnen hun kaarten de dag van de voorstellingen (3 maart) in de inkomhal van de sporthal afhalen.

Heb je specifieke vragen i.v.m. de kaartenverkoop (bv je bent rolstoelgebruiker, etc) dan stel je deze bij voorkeur via het online bestelformulier (of indien nodig via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Met vriendelijke groeten,

Musicalteam, leerkrachten en ouderraad van de Parkschool Relst