Groot probleem op de boerderij: de boer is ziek, wat nu gedaan?  Gelukkig steken de kleuters van de Parkschool de handen uit de mouwen om de boerin te helpen: met de tractors rijden, aardappelen oogsten, koeienvlaaien scheppen...ze kunnen het allemaal!  En als beloning een lekkere chocomelk, mmm dat smaakt!  Het was weer een zeer geslaagde sportdag!


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

De gemeentelijke sportdienst organiseerde in samenwerking met SVS voor de leerlingen van de Kampenhoutse scholen de jaarlijkse scholenveldloop! De leerlingen tot en met het 4e leerjaar liepen in de voormiddag. In de namiddag liepen de vijfde- en zesdeklassers. Het talrijk opgekomen publiek zag telkens erg spannende wedstrijden. Onze school deed het weer erg goed, met verschillende medailles en nog tal van mooie ereplaatsen!

De sportdienst van de gemeente biedt alle scholen na afloop van de veldloop ook telkens de volledige uitslag aan. Uiteraard blijft de olympische gedachte het allerbelangrijkste!

Via deze link vind je de uitslagen terug, alsook de uitslagen van de vorige jaren. De bestanden zijn te raadplegen via ons online-platform via deze link.

Artikel op website gemeente via via deze link.


Gemaakt met Flickrset for Joomla.