De leerlingen van de Parkschool Relst nodigen jullie uit op hun musical “De Elfen Amulet”. De voorstellingen vinden op zaterdag 3 maart om 15u en 19u plaats in de sporthal van Kampenhout.

Pijl rechts zwartkaarten zijn hier verkrijgbaar

 De online verkoop eindigt op donderdag 22 februari, of vroeger indien de voorstellingen uitverkocht zijn. Als er nog vrije plaatsen overblijven na 22 februari, zullen de laatste tickets verkocht worden aan de inkomkassa.

Bent u sponsor? Dan kan u dit ook aanduiden in het formulier en wordt hiermee rekening gehouden bij het berekenen van de kostprijs.

De tickets die online besteld worden door ouders van de Parkschool (ook eventuele gratis sponsorkaarten), worden meegegeven met hun kind op school.

Bestelt u tickets (ook gratis sponsortickets), maar bent u geen ouder van de Parkschool, dan zullen uw tickets aan de inkomkassa klaarliggen.

Er wordt met vaste plaatsnummering gewerkt. Indien we rekening moeten houden met bijvoorbeeld rolstoelgebruikers, kan dit ook gemeld worden in het formulier.

met de steun van:  Logo hor kleur

 

Enkele praktische wenken:

- Elke bezoeker die de voorstelling bijwoont, moet over een kaart beschikken.
- Voor elke bezoeker ouder dan 12 jaar moet een kaart aangekocht worden. Een kaart kost 7€.
- Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis binnen maar moeten wél over een kaart beschikken.
- Voor de leerlingen die deelnemen aan de musical hoef je geen inkomkaart te bestellen.
- De zitplaatsen zullen genummerd zijn. Stoelnummer 1 bevindt zich op de eerste rij rechts vooraan, vervolgens gaan de nummers ‘slangsgewijs’ naar achteren.
- De volgorde van inschrijven op het online bestelformulier bepaalt je zitplaats. Diegene die eerst inschrijft, krijgt stoelnummer 1 toegewezen.
- De sponsorpakketten geven recht op vrijkaart(en): sponsoring van 120€ en 200€  geeft recht op 2 vrijkaarten, sponsoring van 40€ en 70€ geeft recht op 1 vrijkaart. Sponsorkaarten worden ook besteld via het online bestelformulier.
- Nadat je het online bestelformulier hebt ingevuld, krijg je een bevestigingsmail waarin je onze  betalingsgegevens vindt. Betaal aub binnen de 2 dagen na het invullen van het online bestelformulier. Wanneer wij de overschrijving voor alle aangevraagde plaatsen niet tijdig ontvangen, worden alle aangevraagde plaatsen immers opnieuw vrijgegeven.
- Het online bestelformulier wordt op donderdag 22 februari afgesloten. Daarna kan je –zolang de voorraad strekt– kaarten op school kopen of de dag van de voorstelling kan je ook nog kaarten aan de kassa verkrijgen. Via de schoolwebsite zullen we hierover de nodige tussentijdse communicatie doen.
- De genummerde kaarten worden op woensdag 28 februari met de leerlingen mee naar huis gegeven. Bezoekers/sympathisanten/sponsors die geen kinderen op de Parkschool hebben, kunnen hun kaarten de dag van de voorstellingen (3 maart) in de inkomhal van de sporthal afhalen.

Heb je specifieke vragen i.v.m. de kaartenverkoop (bv je bent rolstoelgebruiker, etc) dan stel je deze bij voorkeur via het online bestelformulier (of indien nodig via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Met vriendelijke groeten,

Musicalteam, leerkrachten en ouderraad van de Parkschool Relst