Ons vastenproject is een ongelooflijk succes geworden! Onder leiding van juf Diane en de leerlingen van het 5e leerjaar werd een ongelooflijk bedrag van €5034 ingezameld!

FILM: 2017 CUNINA voorstelling juf Diane - 44 minuten

FILM: 2017 CUNINA wiegjesverkoop & afsluiting - 21 minuten

Dit bedrag zullen we overmaken aan CUNINA. www.cunina.org

2017 03 Cunina afsluiting


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

Cunina is een Vlaamse onafhankelijke ontwikkelingsorganisatie die er rotsvast van overtuigd is dat onderwijs de sleutel naar een betere toekomst is. Al 25 jaar tracht Cunina zoveel mogelijk kansarme kinderen door projecten, maar vooral via persoonlijke peterschappen toegang te geven tot kwalitatief onderwijs.

Ongeveer de helft van dat bedrag werd verzameld dmv sponsorgeld door onze stappende kleuters en leerlingen die hun vastenvoettocht op woensdag 30 maart stapten. Daarbovenop werd echter nog een “wiegjesactie” georganiseerd. De leerlingen van het 5e leerjaar maakten mooie wiegjes als symbool voor ons Cunina-Parkschool-petekindje. Honderden wiegjes werden op die manier verkocht aan de schoolpoort maar tijdens woensdagen en weekend in verschillende Kampenhoutse winkels. Het engagement van onze vijfdeklasers tijdens deze actie is ongezien. Jongens en meisjes haalden alles uit de kast met als doel zoveel mogelijk centjes in te zamelen voor Cunina. En daar zijn we zeker in geslaagd, gezien het totaal ingezamelde bedrag boven de €5000! PROFICIAT!

Aangezien juf Diane nog zo’n 6 jaren op de Parkschool zal vertoeven, zal dus nagenoeg iedere leerling (van kleuterklas  tot zesde leerjaar) de kans hebben om van dichtbij via juf Diane kennis te maken met ‘ons petekind’. We zullen dan de kans hebben om samen in de klas ‘ons petekind’ te volgen en de brieven te  beantwoorden die we jaarlijks zullen ontvangen.

 

 

KLIK op "lees meer" en bekijk het promofilmpje & meer fotoreeksen: o.a. van de verkoop van de wiegjes door de lln van L5 (2 reeksen + selectie van de beste foto's), foto's van de voettocht van L3 en L4, juf Diane die vertelt over Cunina aan de kleuters en Cunina wiegjes making off door de lln van L5

FILM – promoteam Cunina leerlingen L5

2017 03 CUNINA selectie


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

2017 03 L5 Cunina Wiegjesactie reeks 2


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

2017 03 L5 Cunina Wiegjesactie


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

2017 03 L3_L4 Vastentocht


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

2017 03 K2 en K3 Cunina voor kleuters


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

2017 03 L5 Cunina wiegjes


Gemaakt met Flickrset for Joomla.