Vrijdag 4 oktober 2019 - Dag van de leerkracht

 ‘smorgens kwamen de leerlingen stilaan toe op de speelplaats…steeds meer en meer piraatjes verschenen er… wat gebeurde er daar toch allemaal...

De Parkschool werd ingenomen door onze leerling-piraatjes en de leerkrachten vonden in de leraarskamer een aangespoelde fles met een boodschap in van de piratenkapitein 'Brute Barbarosa'… Ze moesten in iedere klas een deel van de schatkaart vinden, nadien deze schatkaart samenstellen, en om 13u10 met de leerlingen op zoek gaan naar de schat van Brute Barbarosa… Zo gezegd, Zo gedaan! Dapper als ze waren, gingen de juffen op stap met de leerlingen en vonden supersnel de schat, een echte PIRATA. Hierbij zat NOG een brief van Brute Barbarosa, met de boodschap: de juf die het beste piratendansje kan doen terwijl de leerlingen zingen, mag deze pirata stuk slaan en bekijken wat de schat is! Spannend!  Juf Ellen van het 6e leerjaar won deze challenge, met al onze piratenleerlingen als jury, en de schat werd onthuld: lekkere chocolademunten voor alle leerlingen en leuke cadeaubon als teambuildingsactiviteit voor het schoolteam!

Bedankt juffen en meester om zo goed voor onze leerlingen te zorgen en er dagelijks voor hen te zijn voor alle die grote en kleine probleempjes! Juf/meester zijn is meer dan enkel lesgeven!

Groetjes,

De Ouderraad!