Alweer geen schoolfeest dit schooljaar om de gekende reden, maar wél “FEEST OP SCHOOL” voor onze kleuters en leerlingen. Dat hadden ze toch echt wel verdiend na alweer een bijzonder schooljaar. De kinderen werden ’s morgens onthaald met een toneeltje door de leerkrachten. Nadien stonden er verschillende activiteiten op het programma. Voor de kleuters was er ook een theatervoorstelling van “Spoor 6”. De leerlingen van de lagere school konden proeven van een musicalworkshop. Als afsluiter trakteerde de ouderraad alle kinderen, leerkrachten en medewerkers op een ijsje. Wat een topvoormiddag. Maar graag toch weer een normaal schoolfeest volgend jaar aub.

Klik op onderstaande foto om enkele andere sfeerfoto's te bekijken.

Op vrijdag 4 juni 2021 genoten onze leerlingen van de lagere school van een fantastische sportdag.

Klik op onderstaande foto om enkele foto's uit het album te bekijken.

Onze leerlingen van het 4e en 5e leerjaar konden eindelijk genieten van hun alternatieve ridderklassen. Overnachten op het domein van Sint Paulus kon door de gekende omstandigheden niet, maar op donderdag 27 mei bezochten de leerlingen het kasteel van Beersel. En op maandag 31 mei brachten ze de dag door als echte ridders en jonkvrouwen op het domein Ter Loonst. Daar kregen ze het bezoek van de "echte ridders" en ook vertelfee Arwen kan langs. Het werd een mooie, zonnige dag. Dank aan de bewoners van het kasteel voor de ontvangst op deze schitterende locatie.

Klik op onderstaande foto om vele foto's en filmpjes uit het album te bekijken.

In maart 2021 blaast de jeugdboekenmaand 50 kaarsjes uit met als thema ‘Lezen is een feest!’

De lagere school werd deze maand uitgedaagd om met alle klassen van de lagere school een leesslinger te maken van minstens 20m lang. Per gelezen boek mocht er een leesvlaggetje aan de slinger worden toegevoegd. De lagere school is met glans geslaagd voor de challenge, in totaal werd er in maart een slinger bijeen gelezen van 47,5 meter lang! Hieperdepiep hoera! De leerlingen werden beloond met een ‘Lezen is een feest’ stickervel!

Klik op onderstaande foto om enkele foto's uit het album te bekijken.