De schoolviering stond in het teken van het afscheid van onze zesdeklassers.

2 filmpjes --> Klik bij "lees meer".


Created with Flickrset for Joomla.

Voor de jaarlijkse voetbalwedstrijd tussen de leerkrachten en de leerlingen van het 6e leerjaar maakten we gebruik van het terrein van De Hutte. Het werden telkens spannende wedstrijdjes. Ook de supporters waren aanwezig en voor de gelegenheid uitgerust in de kleuren van onze Rode Duivels.


Created with Flickrset for Joomla.

Op dinsdag 26 juni 2018 namen we afscheid van onze grote groep zesdeklassers. Véél succes in jullie nieuwe school na de zomervakantie.


Created with Flickrset for Joomla.

IMG 20180620 WA0000

Onze voorzitter van de ouderraad Bjorn Vlassenbroeck (papa van Roos & Wout) en onze penningmeester Bregt Verschuere (papa van Noor, Jenthe en Floris) namen  afscheid van onze ouderraad.

Heel graag willen we hen bedanken voor hun inzet!  Dankjewel, Bjorn & Bregt, in naam van de andere leden van de ouderraad, het schoolteam en onze kinderen.

Ter gelegenheid van de “dag van de poetsvrouw” werd Diane in de bloemetjes gezet. Terecht, zij is een vrouw uit de duizend waar we als school écht op kunnen rekenen. Zij helpt ’s middags met de warme maaltijden en de opruim van de zaal. Tevens zorgt ze dagelijks dat de toiletten gereinigd worden. En in de zomervakantie poetst ze de ganse school, zodat we bij de start van een nieuw schooljaar in frisse lokalen zitten. Héél véél dank voor uw inzet Diane!


Created with Flickrset for Joomla.