In de maand juni werkten we nog rond het thema : oef, het is warm en vakantie ! 

Daar horen natuurlijk ijsjes bij ! We verkochten ze in ons ijsjeskraam, maar door enkele van onze jarigen konden we er ook van smullen !

We luierikten op onze strandstoel en we zetten een zonnebril of petje op ons hoofd om ons te beschermen tegen dat warme zonnetje !

Maar juni was nog zoveel meer : onze sportdag, onze schoolreis naar Jobland, ons schoolfeest met mexicaanse meisjes en stoere pilootjes ! 

Vanaf nu gaat ons Dribbeltje op pensioen, en verandert onze dribbel in een MUIS ! 

Eind augustus mogen jullie al eens komen "piepen" in de nieuwe klassen ! 

 

 

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This free photo slideshow created with Smilebox

Tijdens de finale van onze voetbaltornooi kwamen de juffen tijdens de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft kwam het 6e leerjaar fel opzetten en zo wonnen ze de wedstrijd met 3-1. Proficiat.


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

Afgelopen dinsdag werden onze laatste "smartboards" geplaatst in de klassen van het eerste en zesde leerjaar. Zeker voor de kinderen van het eerste leerjaar werd het een verrassende kennismaking.


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

Maandagavond werden de leerlingen van het zesde leerjaar samen met hun ouders uitgenodigd op de traditionele afscheidsreceptie. Het werd een leuke avond. De leerlingen dansten, zongen, brachten tekstjes naar voor etc ... Nadien keken we samen naar een filmpje met een terugblik op de schoolloopbaan van deze fijne klasgroep.

Onze eersteklassers maakten een origineel cadeau voor vaderdag. In de stijl van beeldhouwer Brancusi hielp Myriam ons om een zeepsteen om te vormen tot een heus kunstwerk. We zaagden, raspten, vijlden het in vorm.
En uiteindelijk schuurden en polierden we de zeepsteen tot blinkende cadeautjes.

Sporten is keitof!  Dat kunnen onze kleuters beamen.  

Op de sportdag konden onze kapoenen zich uitleven met ballonnen, strandballen, parachute, sjaaltjes,...  En natuurlijk was ook het springkasteel van de partij!  Kortom: onze kleutersportdag was SUPER!


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

Subcategorieën

Na meer dan 40 jaar in onze Parkschool nemen we afscheid van juf Rita! Er zijn dankzij haar heel wat traantjes gedroogd en wat peutertjes verwelkomd! Bedankt juf Rita voor al die jaren in onze school en geniet nu maar van je welverdiende rust!

*klik hier* om naar de weblog van de poezenklas te gaan.