De vastenvoettocht bracht €2470,64 op. Dank aan alle sponsors en onze flinke stappers.

VASTENPROJECT 2022

In onze school staan we naar jaarlijkse traditie stil bij wat de veertigdagentijd in deze tijd voor ons kan betekenen en leggen we de link naar een wereld (in binnen- of buitenland) waar kinderen het vaak minder goed hebben. Een overzicht van al onze vastenprojecten van de laatste jaren vind je op de schoolwebsite. https://parkschool-relst.be/site/onze-school/vastenprojecten

Elk jaar steunt onze school een vastenproject. Dit jaar hebben we gekozen om “BROEDERLIJK DELEN” 100% te steunen. De nieuwe vastencampagne van 2022 ‘Delen doet goed, ook met het Zuiden’ staat voor de deur en werd op maandag 7 maart 2022 voorgesteld door Anaïs Janssens aan de leerlingen van de lagere school. In de kleuterschool werd aan de hand van een fotoset het verhaal verteld.

Meer info lees je in deze sponsorbrief. (2022 sponsorkaart 10km)

Op donderdag 31 maart 2022 stappen de kleuters en leerlingen kilometers voor het vastenproject van onze school. Hierbij de afstanden die gestapt zullen worden:
10km: lln 5e en 6e leerjaar
6km: lln 3e en 4e leerjaar
4km: lln 1e en 2e leerjaar
2km: kleuters kikker- en konijntjesklas
1km: kleuters muizen- en poezenklas
Bij regenweer is een regenjas zeker geen overbodige luxe.
Iedereen brengt ook zijn/haar fluohesje mee naar school.

Voor de gestapte kilometers kunnen de kinderen zich laten sponsoren. Vandaag krijgt iedereen de brief met sponsorkaart mee naar huis.
Op donderdag 31 maart 2022 sluiten we de vastenactie af. Dus geen centjes meer naar school brengen na deze dag. Het totaal ingezamelde bedrag zal op vrijdag 1 april 2022 bekend worden gemaakt.
Bedankt voor uw steun!