Click to play this Smilebox collage
Create your own collage - Powered by Smilebox
Free digital collage personalized with Smilebox

Op dinsdag 11 juni gingen de kleuters van de dribbel- en poezenklas op schoolreis naar de binnenspeeltuin ‘Jobland’ in St. Job in ‘t Goor (Brecht). Het werd een fantastische dag voor onze jongste kleuters!

Klik hier voor enkele foto's

Aan alle lieve, coole, stoere, knuffelige,...papa's van de poezenklas : een leuke vaderdag !
Onze kapoenen waren gewoon "zichzelf"...

Wat waren de kleuters van de poezenklas deze week geboeid! Ze leerden allerlei dingen over hele kleine beestjes zoals slakken, wormen, mieren, lieveheersbeestjes...en ze gingen daarbij als echte onderzoekers te werk!

Een hele fijne moederdag toegewenst aan alle mama's, maar vooral aan die van die van de poezenklas !

In onze poezenklas werden onze kleuters voorbereid op de komst van de Paashaas en de paasklokken. We konden spelen met eitjes, we mochten ons verkleden als paashaas, we gingen op zoek naar eitjes en we knutselden een paasmandje ! Groot en klein kwam ook aan bod met grote en kleine eitjes, grote en kleine klokken en grote en kleine (paas)hazen ! En op vrijdag kregen we een Pasen om nooit meer te vergeten : we mochten eitjes zoeken in de sneeuw !!! De paashaas moest zich nadien wel even opwarmen met een warme choco !

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Make a photo slideshow

Deze week waren er geen poezen in onze klas maar biggetjes en een stoere wolf ! Gelukkig konden onze kleuters heel sterke huizen bouwen en is er geen enkel biggetje opgegeten...

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Free digital slideshow created with Smilebox

In de poezenklas werkten we de week voor carnaval rond "Clowntjes" en alles wat erbij hoort : rode neus, malle hoed,  gekke broek,... Onze kls. kennen de clowntjes Bumba en Bumbalu al en dat maakt het  voor hen heel herkenbaar.  We mochten ons natuurlijk ook veranderen in een "gekke clown" ! Kijk maar...

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This free slideshow design generated with Smilebox