Op deze allerlaatste schooldag van een bijzonder schooljaar 2019/2020 maakten we nog een mooie erehaag voor onze afscheidnemende zesdeklassers. 

Klik op onderstaande foto voor de foto's en filmpjes.

Onze kleuters van de konijntjesklas ontvingen vandaag hun kleuterdiploma. Het afscheidsfeestje moest doorgaan zonder de aanwezigheid van ouders, maar hieronder vind je alle beelden terug.

Klik op onderstaande foto voor de filmpjes.

Een bijzonder schooljaar met een bijzondere afloop. Voor onze 19 leerlingen van het 6e leerjaar komt er een einde aan hun Parkschool-avontuur.

De receptie vond plaats op donderdag 25 juni en organiseerden we in 2 ouderbubbels.

Klik op onderstaande foto voor enkele sfeerfoto's.

 

 We plaatsen ze niet in vakjes maar we kleuren ze in vakjes op z'n Mondriaans.

Lesgeven in kleine groepjes, eigenlijk wel leuk zoveel aandacht aan elk kind kunnen geven. Wat mij opviel was dat de kinderen en de ouders heel goed aan het thuisonderwijs gewerkt hebben. Een dikke proficiat voor beiden! We wilden het pre-coronaklasgevoel een beetje bovenhalen. Gelukkig was het park daar. We konden kortbij genoeg, maar erop lettend dat onze bubbel niet barstte, met elkaar zingen. Want onze jarigen verdienden dit kroonmomentje te vieren met heel de klas. Niet hetzelfde maar we maakten er zoals iedereen het beste, positieve van.

https://photos.app.goo.gl/j8HwaQb8Vc2oD5u99