Samen gezellig lezen is echt wel fijn.

Als je dit dan nog wel mag doen met iemand uit het vijfde leerjaar dan is het zeker een leuk leesmoment.

Vanaf nu gaan de kinderen van het tweede en vijfde leerjaar regelmatig samen een verhaal lezen.

Een moment om naar uit te kijken!

Klik hier voor enkele foto's

Na de herfstvakantie starten we weer met onze fluoactie. Fiets je fluo met AYA . Dit jaar werken we weer samen met AYA , het ruimtewezentje dat tips geeft in verband met verkeer. AYA vraagt dat de kinderen hun fluovestje ‘s morgens en ‘s avonds dragen om beter op te vallen in het verkeer. Ook de kinderen die met de wagen komen doen hun vestje aan. AYA want iedereen wordt wel eens graag gezien. AYA zal onze school elke week bezoeken om eens te kijken welke klas er het meest opvalt. Deze actie loopt vanaf de herfstvakantie tot de krokusvakantie. Dus fluovestjes aan zodat iedereen je kan zien, AYA ! Vriendelijke groeten, Het verkeersteam


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

Filmpje: Voorstelling fluoactie door vijfdeklassers (vrijdag 25/10/2013)

Wij als vijfdeklassers zijn vrolijk fluitend begonnen aan onze fluodans om de FLUO-ACTIE te starten.  Doordat we toch nogal wat geoefend hebben, zit het melodietje supergoed in ons hoofd.  Maar dat vinden we niet erg, want het is wel een deuntje waarmee je sowieso in een goed humeur raakt.


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

Ik kook van woede: “er is genoeg voedsel en toch is er honger!” Op vrijdag 25 oktober, de dag voor de herfstvakantie, kookte onze school van woede. Wij serveerden ’s middags aan onze kleuters en leerlingen een kop soep om hierbij onze kinderen te sensibiliseren. Ons voedselsysteem draait helemaal in de soep, maar er zijn genoeg haalbare oplossingen. Onze actie werd geregistreerd op de website van 11.11.11! Om zich beter te kunnen inleven keken de kinderen van de lagere school in de voormiddag naar een educatief filmpje:


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

De eetdag van afgelopen zondag was een succes! Graag wil de ouderraad langs deze weg iedereen bedanken voor de hulp. De soep was lekker, de borden zagen er verrukkelijk uit, de zaal was mooi aangekleed, de ijsjes waren heerlijk, het eten en drinken werd vlotjes aan tafel gebracht en daarna weer afgeruimd, de afwasploeg leverde schitterend werk, de betalingen waren correct, enz enz... Bedankt hiervoor! Tot volgend jaar!

Op donderdag 10 oktober werden onze leerlingen van het 1e tem 4e leerjaar verwacht in de bossen van het recreatiepark Zoete Water in Oud-Heverlee. Daar wachtten vijf gidsen ons op die ons tijdens een herfstwandeling lieten genieten van de wondere herfstkleuren en geuren. 's Middags reden we naar het Provinciaal Recreatiecentrum te Kessel-Lo. Hier smulden we onze boterhammen op en dronken ons drankje leeg. Daarna gingen we ons hartje ophalen in die grote, toffe, geweldige speeltuin. Moe en tevreden keerden we dan terug huiswaarts en droomden we 's nachts van kabouters en andere bostoestanden!


Gemaakt met Flickrset for Joomla.

Bijlagen:
Download dit bestand (Affiche_10afdr.pdf)Affiche_10afdr.pdf[ ]45 kB

Wij heten u van harte welkom op onze jaarlijkse eetdag ten voordele van onze Parkschool.

ZONDAG 20 OKTOBER 2013

Van 12:00u tot 14:00u én van 17:00u tot 19:00u

In de zalen van het park van Relst

Een aantal mensen liet reeds weten om ene handje te komen toesteken. Bedankt! Toch zijn we dringend nog op zoek naar enkele extra helpers:

*16u30-19u Een helpende hand kok

*16u30-19u Iemand die de soep in soepterrines uitschept

*16u30-19u Vrijwilliger voor het opnemen van het eten of

*16u30-19u Iemand voor het ronddelen van de soep

*16u30-19u Iemand die het eten wil opdienen

Kan jij een handje komen toesteken? Contacteer dan de ouderraad via 0497/591695 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De dag van de leerkracht staat officieel gepland op zaterdag 5 oktober. Onze ouderraad kwam echter al vandaag naar de school afgezakt en bedacht de leerkrachten met een fantastisch leuke kaart. Ook de attentie is met veel dank aangenomen. DANKJEWEL; in naam van alle leerkrachten van de Parkschool !

Benieuwd in de kaart? Deze kan je hieronder downloaden en bekijken.

Vandaag was het weer zover! De gemeentelijke sportdienst organiseerde in samenwerking met SVS voor de leerlingen van de Kampenhoutse scholen de jaarlijkse scholenveldloop! De leerlingen tot en met het 4e leerjaar liepen in de voormiddag. In de namiddag liepen de vijfde- en zesdeklassers. Het talrijk opgekomen publiek zag telkens erg spannende wedstrijden. Onze school deed het weer erg goed! (zie bijlage voor de uitslagen per klas) Het belangrijkste was natuurlijk dat al onze lopers de race uitliepen. Proficiat allemaal!


Gemaakt met Flickrset for Joomla.


Gemaakt met Flickrset for Joomla.