Bijlagen:
Toegang to URL (https://drive.google.com/folderview?id=0Bwrli0CTlRj6UEVtNmIzUzJtMEU#list)Overzicht van alle nieuwsflashes[Overzicht van alle nieuwsflashes]0 kB

De nieuwsflash is een maandelijkse nieuwsbrief  met een verslag van de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Hieronder kan je ze allemaal terugvinden. De laatste nieuwsflash werd geschreven in juni 2014. Vanaf het schooljaar 2014/2015 zullen ouderraad, leerkrachten en directie meer en meer inzetten op digitale berichtgeving via "schoolpost". Op die manier blijven de kinderen, hun ouders en Parkschool - sympathisanten op de hoogte van de laatste nieuwtjes in onze school.

Hieronder kan je doorklikken naar de verschillende soorten documenten. Sommige bestanden (bv met foto’s e.d.) kan je best eerst te downloaden om ze in optimale kwaliteit te bekijken. Klik daartoe bovenaan in het scherm op het symbool (pijl naar beneden met streepje eronder) om het bestand te DOWNLOADEN.

 

Bijlagen:
Toegang to URL (https://drive.google.com/file/d/0B_3lXOc9l9lQVmZ5dlVJWTRGalE/view?usp=sharing)Vastenvoettocht afstanden[ ]0 kB

Hieronder kan je bladeren doorheen de verschillende folders van al onze vastenprojecten doorheen de jaren.

 

JaarOnderwerp
2008 Broederlijk delen
2009 Damiaanactie
2010 Haiti
2011 Cambodja
2012 Mobile School
2013 Africrack
2014-2019 Sri Lanka adoptiekind & Broederlijk delen
2015 Sri Lanka Dreamhousing project
2016 Broederlijk Delen Colombia
2017

Cunina - Artikel: http://parkschool-relst.be/site/klasblogs/212-algemeen1617/999-vastenproject-2017-cunina

Hieronder download je het schoolreglement van het huidige schooljaar:

Hieronder download je de infobrochure onderwijsregelgeving van het huidige schooljaar. Dat document biedt een overzicht van de relevante regelgeving met betrekking tot de items die opgenomen zijn in dit schoolreglement.

Hieronder kan je doorklikken naar de verschillende documenten. Sommige bestanden (bv met foto’s e.d.) kan je best eerst te downloaden om ze in optimale kwaliteit te bekijken. Klik daartoe bovenaan in het scherm op het symbool (pijl naar beneden met streepje eronder) om het bestand te DOWNLOADEN.

Klasse kan je hier volgen op YouTube.